Breitling Galactic verfijnde versie van ‘s werelds tijdzones kijken echt schot tushang

Breitling op dit Baselworld op Galaxy-serie luidde een verfijnde versie van ‘s werelds tijdzones pols (Galactic Unitime SleekT). Dit horloge beschikt over de nieuwe baanbrekende technologieën en materialen, tafel ring gemaakt van wolfraam staal, uitgerust met een interne zelf-B35 nieuwe Breitling beweging, volgende redactionele krijgt u een gedetailleerd overzicht te geven.

Roestvrij stalen behuizing

Tabel diameter 44 mm(AAA Zwitserse horloges)

Dit horloge is de eerste doorbraak op technisch vlak is voorzien van de nieuwe zelf-B35 Breitling beweging. De wereld zone automatisch wanneer slingerende beweging (self-beweging zonder eerst Breitling chronograaf functie), de belangrijkste functie is de revolutionaire gemakkelijke manipulatie, gewoon trek de kroon, in uren of doorsturen Na de omwenteling, die alle indicaties kunnen aanpassen op de wijzerplaat, maar ook kan automatisch de kalender voor de lokale datum standen in te stellen. Om deze ongekende functionaliteit Breitling voor differentiële systeem, stad disc met de beweging van de verbindingsinrichting ontwikkelde twee nieuwe geoctrooieerde uitvinding te bereiken. Daarnaast is de nieuwe Breitling zelfgemaakte B35 beweging (en andere Breitling beweging, zoals gecertificeerd door de Zwitserse officiële Observatory) ook door de andere twee op de bochtige en tijd aanpassing systeem Breitling octrooibescherming. Deze reeks van vernieuwingen en functionele optimalisatie is bedoeld om verdere verbetering van de prestaties van het horloge en de functionaliteit en betrouwbaarheid van de beweging, om beter te passen bij de Breitling merk van “de luchtvaart” filosofie.

Wolfraam stalen ring

De tweede innovatie is afkomstig van Breitling voor esthetische achtervolging te bereiken. De nieuwe zaak op een gladde bezel gemaakt van wolfraam staal, deze uiterst sterke high-tech composiet materiaal straalt een natuurlijke glans gradiënt, met gepolijst roestvrij staal vormen een subtiel contrast. Wolfraam is een wolfraampoeder met hoge temperatuur en druk gevormde, zeer hard, de hardheid van staal is bijna vijf keer, terwijl ook krassen op het oppervlak dat bestand is tegen heftige stoten, te waarborgen blijvend als nieuw. Futuristische bezel rond een zwarte of witte wijzerplaat, dial de perfecte mix van stad roteerbare schijf en de 24 uur schijf,Replica horloges rolex  en in het midden versierd met delicate filigrein patroon van de Aarde. Oversized handen en bedekt met lichtgevende uur markers bekleed versterkt bellen leesbaarheid. Galaxy verfijnde versie van de wereld tijdzone horloge: de verschijning van een dynamische, makkelijk te gebruiken, geavanceerde high-end horloges, Breitling perfecte cadeau “professionals pols instrument” temperament, gewijd aan degenen die bereid zijn wereldwijde reizen, grijpen het moment en kijken naar de toekomst van de mensen.

Pilot Pilot metalen armband

Horloge waterdicht tot 100 meter

Wereld tijd out zone wijzerplaat is redelijk

Fijn gepolijst lugs

Riem convergentie nauwe band

Breitling gesp gegraveerd met het merk opdruk

Strak eind binnenzijde voorzien van Breitling Caliber B35(goedkope replica rolex horloges)

Samenvatting: Baselworld 2015 zal presenteren ons een mooie, opvallende visuele feest, kijk ernaar uit om te kijken thuis in de voorkant van de groep rapporteerden meer spannende inhoud voor ons. Voor meer informatie, klikt u op het horloge huis Baselworld

One thought on “Breitling Galactic verfijnde versie van ‘s werelds tijdzones kijken echt schot tushang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>